- Plåtgrossisten.se öppnade vid årskiftet 2011 och har under hela året varit en aktiv butik på nätet.
Sidan uppdateras kontinuerligt och förbättras för att göra en enkel och smart e-handeln, samt uppdateras med nya erbjudanden och kampanjer.

- utbudet på hemsidan
Tanken med Plåtgrossisten.se är att du som kund ska kunna beställa allt över internet och få det hem till din dörr utan att behöva besöka en fysisk butik.

På hemsidan hittar ni olika sorters takplåt från våra leverantörer Plannja och Dala-profil. Plåtdetaljer, hängrännor, takstegar, vindskivor, fotplåt, papp, skruv är en del av vårat sortiment.

- Utsedd till 50 mest framgångsrika företagen i Gästrikland!
Bröderna Norling i Hofors AB / Plåtgrossisten.se fick en inbjudan till Gävle slott i början Januari och vart utsedd till ett framför företag 2011 och är därmed ett av de mest framgångsrika företagen i Gästrikland.

Arbetet med att ta fram de 50 mest framgångsrika företagen i Gästrikland inleddes för tionde året den 28 september på Högskolan i Gävle. Det handlar om utmärkelsen Framför och då gäller inte bara ekonomiskt resultat utan även mjuka värden som personalpolicy, kundhantering, hur man tar hänsyn till miljön etc. De 50 vinnarna presenteras i början av 2011 och de bjuds traditionsenligt till Gävle Slott av landshövding Barbro Holmberg för utdelning av diplom och en trevlig middag.