Julmässa med Gävleborgsslöjdarna

12/11, 2014 kl. 16:08

Gävleborgsslöjdarnas hantverksmässa som går av stapel under Luciahelgen blev en riktig succé förra året. I år verkar intresset vara ännu större och alla hantverksintresserade kan ta del utav det stora utbudet av föremål och utställare i Gasklockorna i Gävle under helgen 12 till den 14 december.

– Det är fantastiskt kul att fjolårets succé håller i sig, berättar Örjan Tjärnström, en av arrangörerna och eldsjälarna bakom mässan. I år har vi t.o.m en kölista på utställare som vill komma med om plats medges.

Det blir mer än 60 utställare från hela mellansverige som kommer och visar upp massor av olika slöjdgrenar men även hantverk som smyckestillverkning m.m.

Om Gävleborgsslöjdarna: Föreningen som är av ideell natur, skall syfta till att främja Svenska slöjdares positiva intressen samt vårda slöjdens kvalitativa och estetiska utveckling. Samarbetet med övriga organ för svensk slöjd skall eftersträvas.

För mer information se https://www.facebook.com/Gavleborgsslojdarna

Denna artikel är publicerad på Konstmagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Svensk Presstjänst

Svensk Presstjänst

Presstjänst

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-05-04

Presstjänst är en svensk skrivbyrå och presstjänst som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina nyheter. Från enkla nyhetsuppdaterin... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Nyhetsbrev

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer