En kväll med Effect

4/3, 2014 kl. 15:44

Igår träffades medlemmarna i nätverket Effect Plus för en heldag tillsammans på Konserthuset i Gävle.

Dagen inleddes med kaffe och smörgås och mingel i foajén. Många var spända och förväntansfulla på dagen. Alla ville knyta några nya kontakter, bli inspirerade, lära sig något nytt men också ha en rolig och spännande dag med många intryck. Det fick vi.

- Det har varit en lång och givande dag med många intressanta möten och föreläsare. Jag ser mycket fram emot nästa träff med gänget från Effect Plus, sa AssistansPartners ena delägare Veronica Stjärnström som var på Effect-dagen för att i första hand uppmärksamma medlemmarna om kommande utbildningar och konferenser i Thailand.

- Sol och värme lockar i kalla och gråa tider. Till nästa vinter anordnar vi på AssistansPartner tillsammans med Charlie Söderberg en konferens i Thailand, fortsatte Veronica.

Charlie Söderberg fanns även han på plats dagen till ära. Han var inbjuden av Effect Plus för att föreläsa om Ett rikare liv. Det handlade om att skapa en balans mellan tid, energi och pengar. Hur man tjänar pengar när man sover och om hur man kan använda ilska som motivation till att ändra ett beteende.

Årets föreläsare 2013, Paolo Roberto, som också var på plats delade med sig en gripande berättelse om sin uppväxt, hur han motbevisade sin omgivning, tog sig ur kriminalitet och våld och idag faktiskt är en ”liten glad skit” som han själv uttryckte det. Paolo talade om motivation och om att våga förändra sig själv och andra i sin omgivning. Om att göra något avgörande för en ung person. Han talade om sin väg från ”Kung i Kungsan” till en 40-årig familjefar och författare till ett antal kokböcker.

Under dagen delades även ett antal priser ut. 10 stycken UF-företag tävlade inför en jury om ett förstapris på 20 000 kr, ett andrapris på 10 000 kr och ett tredjepris på 5 000 kr. Högsta pris gick till de UF-företag som enligt juryn hade bäst presentation samt bäst produkt eller tjänst. Första pris tilldelades Krispigt UF som tillverkar brödblandningar som man endast tillsätter vatten och olja. Andra priset tilldelades Jumpy kidz UF vars företagande innebär gymnastik för små barn. Tredje och sista priset gick till Bookie UF. De tillverkar och säljer barnböcker med alfabetets alla bokstäver i rim, bilder och teckenspråk.

Kvällen avslutades med middag och mingel i Konserthusets restaurang.

TEXT OCH BILD: Julia Rydberg, 026-12 00 12.

Denna artikel är publicerad på Konstmagasinet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Veronica Stjärnström

Veronica Stjärnström

AssistansPartner AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2013-06-03

Vi är ett privat assistansföretag med säte i Gävle. Har kunder både i Dalarna, Hälsingland, Uppland och i Mälardalen.
Vi arbetar med personer so... Läs mer

Kommentarer

Ingen har ännu kommenterat denna artikel, du kan bli den första!

Publicera

Välj ditt språk

Vad vill du läsa?

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng