Samarbetet möjliggör biljettförsäljning till supportrarna via deras mobiler. Samtidigt som servicegraden ökar skapas även nya intäktsmöjligheter.

– Vi på Actor är mycket glada att kunna erbjuda våra kunder att sälja biljetter till sina besökare direkt i deras mobiler, säger Urban Sundin, vd på Actor. Vi är övertygade om att det kommer generera ett extra tillflöde av publik till matcherna. Över tiden ser vi att mobilen kommer att ge våra kunder potential att nå en ny och större publik samt skapa helt nya affärsmöjligheter.

Actor framtidssäkrar systemet och tillsammans med Billboo vill de ligga i framkant och svara upp mot de behov och möjligheter som mobilen innebär för deras kunder.

– De över 100 klubbarna som använder Billboo Mobilt Matchprogram ser den enorma kraften som finns i mobilen som kommunikationsverktyg och frågar nu mer och mer efter ytterligare tjänster för supportrarna, säger David Broberg, vd på Billboo. Vi är därför mycket glada över detta samarbete med Actor då det kommer underlätta än mer för supportrarna samt generera ytterligare intäkter för våra kunder.


För mer information kontakta:

Urban Sundin
026-656906
urban.sundin@actor.se
http://www.actor.se

David Broberg
0734-165266
david@billboo.com
http://www.billboo.com

_________

Om Billboo
Billboo är marknadsledande i Sverige vad gäller mobilapplikationer för idrottsklubbar och idrottsförbund. Affärsidén är att erbjuda mobila matchprogram och andra mobila lösningar som stärker klubbkänslan, förhöjer matchupplevelsen och knyter publik och supportrar närmare klubben.

Om Actor
Actor är ett Gävlebaserat företag som är en ledande leverantör av arenasystem för hantering av biljetter, inpassering, säljstöd samt kommunikation och analys. Actors biljettsystem finns levererat till hundratals badanläggningar, sportarenor, kulturarenor, besöksparker och multiarenor. Företaget är verksamt i Sverige, Norge och Danmark.